Tron: Legacy (Trailer)

27 juli 2009 20:48

Eigenlijk kon deze film me totaal niet interesseren aangezien ik het alleen van het uber retro spel “TRON” ken. Na wat spitwerk blijkt echter, dat Tron Legacy een sequal is. Niet dat dat het dan ook maar een klein beetje boeiender maakt, maar het feit dat Olivia Wilde ook een rol heeft weten te scoren, dat dan weer wel…

Informatie

TRON: Legacy
Releasedata:
NL - 26 januari 2011
BE - 19 januari 2011
Regisseur:
Joseph Kosinski
Samenvatting: "The Master Control Program is booted back up in this revamped Tron continuation that sees the return of original star Jeff Bridges as Kevin Flynn, the brilliant computer programmer whose dissapearance leads to his son, Sam (Garrett Hedlund), to search for him in and out of the computer world."
Categorie: Films

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *