598
Views

Als het gezin van een man op gruwelijke wijze vermoord wordt, stort zijn hele wereld ineen. Als de aanklager vervolgens ook nog eens een deal maakt met de moordenaar waardoor hij weer vrij komt, fikken alle stoppen door! Wat een gruwelijke goede trailer en wat een geweldige film gaat dit worden…

Law Abiding Citizen

Releasedata:

NL – 10 december 2009

BE – 2 juni 2010

Samenvatting: “Law Abiding Citizen follows a successful assistant D.A. who finds himself at the center of a vigilante plot hatched by a traumatized victim of the legal system. Foxx’s character is devastated to learn that, because of a plea bargain, one of his wife and daughter’s murderers will be set free. So he unleashes revenge on the killers and those who made the deal.”

Regiseur:

F. Gary Gray


Cast:

Bruce McGill

Colm Meaney

Gerard Butler

Gregory Itzin

Jamie Foxx

Leslie Bibb

Michael Irby

Regina Hall

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *