855
Views

South Park, maar dan in het echt. – We vliegen even virtueel mee met de US Navy Blue Angels. – Een hele fijne faceplant vanaf een picknicktafel. – Ik heb het idee dat deze auto niet door de APK gaat komen. - Cheerleaders, zo kan het dus ook! - Deze babysitter wil je niet in huis halen.

- South Park, maar dan in het echt.
- We vliegen even virtueel mee met de US Navy Blue Angels.
- Een hele fijne faceplant vanaf een picknicktafel.
- Ik heb het idee dat deze auto niet door de APK gaat komen.
- Cheerleaders, zo kan het dus ook!
- Deze babysitter wil je niet in huis halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>