2195
Views

Daar is ie dan! De laatste dagen weken maanden hebben we hard gewerkt aan een nieuwe layout en nu is het dan eindelijk zover: Loodzwaar 3.0 is live! Lees hier wat er allemaal veranderd is…

Frontpage

De meest in het oog springende verandering is natuurlijk de indeling van de posts. Deze zijn nu verdeeld in twee kolommen. Dit onder andere om het scrollwieltje van je muis te sparen, maar vooral omdat het gewoon erg mooi staat.

Vaste items

Via het menu bovenin kun je navigeren naar onze populairste pagina’s. Ook kun je daar al onze vaste items in de gaten houden:

– Verzin een Onderschrift
Elke woensdag mag iedereen een onderschrift bij een foto verzinnen. De winnaar wordt de week erop bekendgemaakt en wint een t-shirt naar keuze van Shirtshop.nl!

– Babe van de Week
In de sidebar staan drie dames te smachten om jouw stem. Welke van de dames is jouw favoriet? Breng je stem uit en elke vrijdag maken wij de uitslag bekend.

– Loodzware Picdump
Regelmatig plaatsen wij een verzameling met leuke, vreemde, bizarre en hilarische foto’s die wij tegen zijn gekomen.

– Loodzware Gifdump
Zelfde principe als de picdump, maar dan met bewegende gifplaatjes. Zeker een aanrader!

– Friday’s Favourites
Nieuw op Loodzwaar! Elke vrijdagavond een overzicht van de “alarmschijven” van de populairste radiostations van NL. Zo blijf je continu op de hoogte van de nieuwste hits!

– Muziektip!
Eens in de zoveel tijd horen wij een nummer waarvan wij dermate onder de indruk zijn, dat we deze niet aan jullie voorbij willen laten gaan.

Babe van de Week

Goed nieuws voor de babeliefhebbers: we hebben het uiterst populaire item Babe van de Week flink onder handen genomen. Klik op de dames in de sidebar en ze verschijnen supersmoooooth en in fullsize op je beeldscherm. Nieuw is dat we de uitslag nu geheimhouden en pas op vrijdag bekendmaken.

Posts

Info, delen, gerelateerde posts
Onder in elke post vindt je informatie zoals datum, aantal x bekeken en tags. Mocht je een leuk filmpje willen delen met vrienden, dan kan dit via onder andere Twitter, Hyves en Facebook. Je kunt ook verder navigeren naar gerelateerde posts over hetzelfde onderwerp.

Laatste posts

In de sidebar staan de laatste 12 posts weergegeven als kleine thumbnails. Lekker snel door de posts bladeren dus!

Footer

Onder elke pagina vindt je de meest bekeken posts van de afgelopen week. Dus mocht je enkele dagen hebben gemist, dan kun je hier meteen zien welke toppers je beslist gezien moet hebben. Verder staan hier de vijf laatste posts en een blok met info over LZ.

Opmerkingen/suggesties

Natuurlijk staan wij altijd open voor op- of aanmerkingen. Zou je bepaalde dingen liever anders zien, dan zullen we dat zeker serieus bekijken en bespreken. Laat het ons weten in de comments!

Namens de gehele redactie hopen we je nog vele malen op Loodzwaar.com terug te zien!

19 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *