A Nightmare on Elm Street (Trailer)

Eerst dacht ik: “Aaaahhh!!! Niet nog een NoES film! Hebben we met A Nightmare on Elm Street, A Nightmare on Elm Street 2: Freddy’s Revenge, A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors, A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master, A Nightmare on Elm Street 5: The Dream Child, Freddy’s Dead: The Final Nightmare, New Nightmare en Freddy vs. Jason nog niet genoeg nachtmerrie films?” Maar toen kwam ik er achter dat deze film eigenlijk een remake was van het orgineel uit 1984. Dan is het dikke prima natuurlijk…

A Nightmare on Elm Street (Trailer)

Releasedata:
NL – 20 mei 2010
BE – 12 mei 2010

Synopsis: “Teenagers in a small town are dropping like flies, apparently in the grip of mass hysteria causing their suicides. A cop’s daughter traces the cause to child molester Fred Krueger, who was burned alive by angry parents many years before. Krueger has now come back in the dreams of his killers’ children, claiming their lives as his revenge.

Regisseur: Samuel Bayer
Cast: Jackie Earle Haley, Kyle Gallner, Rooney Mara, Katie Cassidy, Kellan Lutz, Thomas Dekker

Plaats een reactie

Wekelijkse Top-5 mailing

Ontvang elk weekend het beste van de afgelopen week!

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com