The Smurfs (Teaser Trailer)

In 2011 smurft het dan echt gesmurfen: Een live-action/animatie film over de smurfen. Hoe smurf is dat?! Onze blauwe vriendjes smurfen door een magisch portaal en smurfen zo midden in New York terecht. Om weer terug te smurfen naar hun vertrouwde smurfen dorp, smurfen ze nieuwe vrienden en besmurfen de wildste avonturen.

The Smurfs (Teaser Trailer)

Releasedata:
NL – 28 juli 2011
BE – 27 juli 2011

Synopsis: “Set in the Middle Ages, the evil wizard Gargamel discovers the Smurf’s village and chases them into some woods. The Smurfs get scattered and Clumsy Smurf wonders into a “forbidden” grotto and some of the other Smurfs follow. Since it’s also a blue moon, a magical portal within the grotto transports them into Central Park in New York. They take shelter with a married couple and try to find a way back to their village before Gargamel finds them.

Regisseur: Raja Gosnell
Cast: Neil Patrick Harris, Katy Perry, Sofía Vergara, Anton Yelchin, Hank Azaria, Alan Cumming, B.J. Novak, Paul Reubens, George Lopez, Jonathan Winters, Fred Armisen, Jayma Mays

3 Reacties

 • Stefanov
  17 juni 2010 @ 14:34

  deze trailer is een beetje nietszeggend

  • The Shepherd
   17 juni 2010 @ 14:44

   Het is dan ook een teaser trailer. Daar wordt je praktisch nooit veel wijzer van…

 • Arnoud
  17 juni 2010 @ 16:12

  lijkt me wel een leuke film ;)

Plaats een reactie

Wekelijkse Top-5 mailing

Ontvang elk weekend het beste van de afgelopen week!

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com