1908
Views

De mensen die de film Grindhouse hebben gezien, zullen misschien een “Die film ken ik ergens van” momentje hebben bij het zien van deze trailer. In de eerder genoemde film was namelijk een (nep)trailer te zien van een film genaamd Machete. Mr. Rodriguez heeft nu echter besloten om van die trailer een echte film te maken. En met sterren als Robert De Niro, Rose McGowan, Jessica Alba en Steven Seagal moet het wel een succes gaan worden. Check de trailer en info hier!

Releasedata:
NL – 16 september 2010
BE – onbekend

Synopsis: “Machete, a renegade former Mexican Federale, roaming the streets of Texas after a shakedown from drug lord Torrez. Reluctantly, Machete takes an offer from spin doctor Benz to assassinate McLaughlin a corrupt Senator. Double crossed and on the run Machete braves the odds with the help of Luz, a saucy taco slinger, Padre his “holy” brother, and April a socialite with a penchant for guns. All while being tracked by Sartana, a sexy ICE agent with a special interest in the blade slinger.

Regisseurs: Ethan Maniquis, Robert Rodriguez
Cast: Danny Trejo, Michelle Rodriguez, Cheech Marin, Jeff Fahey, Lindsay Lohan, Don Johnson, Jessica Alba, Robert De Niro, Steven Seagal, Rose McGowan

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *