1632
Views

Aliens. Altijd een interessant onderwerp voor een film. En vaak gaat voor dit genre de uitspraak “Hoe groter, hoe beter” zeker op. Als dit ook geldt voor Skyline, dan staat ons nog wat te wachten aangezien de nieuwe trailer een enorm grote verwachtingen schept…

Releasedata:
NL – onbekend
BE – onbekend

Synopsis: “After a late night party, a group of friends are awoken in the dead of the night by an eerie light beaming through the window. Like moths to a flame, the light source is drawing people outside before they suddenly vanish into the air. They soon discover an otherwordly force is swallowing the entire human population off the face of the earth. Now our band of survivors must fight for their lives as the world unravels around them.

Regisseurs: Colin Strause, Greg Strause
Cast: Donald Faison, Eric Balfour, David Zayas, Scottie Thompson

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *