445339
Views

Het is dan eindelijk zover. Vergeet al die laffe websites die gisteren slechts matige screenshots van de preview video plaatsen. Wij hebben de hoge kwaliteit Playboy foto’s van een naakte Birgit Schuurman gewoon te pakken! De vrouw die eerder vertelde nooit naakt voor Playboy te willen poseren is namelijk ook gewoon te koop. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de Playboy foto’s van Birgit Schuurman!

Update 13 november 2012: Op verzoek van Playboy hebben we de foto’s verwijderd.

51 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>