Bizarre schietpartij in de VS

Afgelopen dinsdag ging het even helemaal mis in het Amerikaanse Panama City. Een man genaamd Clay Duke staat tijdens een zitting van de schoolraad op, spuit een cirkel met een V op de muur en haal vervolgens een pistool tevoorschijn. Een poging tot overmeestering door een vrouw volgt, evenals een soort van gijzeling/discussie. Uiteindelijk schiet Duke op de voorzitter, lost nog een aantal schoten en wordt vervolgens zelf neergeschoten. Wonder boven wonder konden alle aanwezigen de ruimte veilig verlaten. De BEELDEN

Bizarre schietpartij in de VS

2 Reacties

  • Arnoud
    17 december 2010 @ 13:53

    Waar is zn Guy Fawkes masker? kudo’s voor de amerikaanse wapenwet! (NOT)

  • LaBroe
    20 december 2010 @ 16:14

    Waar is Natalie Portman? Dat was het leukste van V for Vendetta!

Plaats een reactie

Wekelijkse Top-5 mailing

Ontvang elk weekend het beste van de afgelopen week!

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com