901
Views

De Coen Brothers komen dit jaar weer met een geweldige film op de proppen. Na o.a. Fargo, The Big Lebowski en No Country for Old Men gaan ze nu aan de slag met de tweede verfilming van het boek “True Grit” uit 1968. Ze gaat ditmaal weer Jeff Bridges inzetten als acteur, maar ook Josh Brolin en Matt Damon mogen hun kunsten vertonen in deze Amerikaanse Western.

Releasedata:
NL – 11 februari 2011
BE – 23 februari 2011

Synopsis: “A 14-year-old girl joins an aging U.S. marshal and another lawman in tracking her father’s killer into hostile Indian territory in Joel and Ethan Coen’s adaptation of Charles Portis’ original novel.

Regisseurs: Ethan Coen, Joel Coen
Cast: Jeff Bridges, Matt Damon, Josh Brolin, Hailee Steinfeld, Barry Pepper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *