Red Riding Hood (Feature Trailer)

Één van de beroemste sprookjes (van de gebroeders Grimm) is toch wel roodkapje. Deze komende film is denk ik het beste te beschrijven als Roodkapje 2.0 XXL en dan nog op steroïde. Amanda Seyfried speelt in deze vertolking Roodkapje, die het bos vol weervolven in gaat om haar geliefde te redden.

Red Riding Hood (Feature Trailer)

Releasedata:
NL – 21 april 2011
BE – 11 mei 2011

Synopsis: “Valerie is a young woman torn between two men. She loves Peter, but her parents intend for her to marry wealthy Henry. Valerie and Peter plan to run away together, but before they can put their plan into action, Valerie’s sister is killed by a werewolf. The villagers call in famed monster hunter Father Solomon to help them, but when Solomon warns that the beast takes human form by day, Valerie begins to suspect that the werewolf is someone she loves.

Regisseur: Catherine Hardwicke
Cast: Amanda Seyfried, Virginia Madsen, Billy Burke, Julie Christie, Gary Oldman, Michael Shanks, Max Irons, Christine Willes, Shiloh Fernandez, Michael Hogan, Lukas Haas

1 Reactie

  • jesper
    15 februari 2011 @ 10:38

    Komt dat even goed uit! Kan je je kinderen gewoon deze film laten zien voor het slapen gaan in plaats van ze voor te lezen.

Plaats een reactie

Wekelijkse Top-5 mailing

Ontvang elk weekend het beste van de afgelopen week!

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com