X-Men: First Class (Trailer)

11 februari 2011 08:15

Thor en Captain America zijn niet de enige helden van Marvel die deze zomer op het grote witte doek te zien zijn. Ook de mutanten van Xavier zullen weer van de partij zijn. Maar in tegenstelling tot Cap’ en Thor, is er van X-Men onlangs nog een trilogie gemaakt die heeft het nou niet bepaald slecht gedaan heeft. (Wereldwijde opbrengst: 853.440.897 euro.) De verwachtingen zijn hierdoor dus  natuurlijk erg hoog gespannen voor deze re-boot…

Informatie

X-Men: First Class
Releasedata:
NL - 2 juni 2011
BE - 1 juni 2011
Regisseur:
Matthew Vaughn
Samenvatting: "Before Charles Xavier and Erik Lensherr took the names Professor X and Magneto, they were two young men discovering their powers for the first time. Before they were archenemies, they were closest of friends, working together, with other Mutants (some familiar, some new), to stop the greatest threat the world has ever known. In the process, a rift between them opened, which began the eternal war between Magneto’s Brotherhood and Professor X’s X-Men."
Categorie: Films

2 reacties

  • Bullitt
    Reageer

    Leuk weetje: het plaatje bij dit bericht is ‘unauthorized’ naar buiten gekomen en waarschijnlijk gemaakt door een fan. Regisseur Matthew Vaughn is helemaal uit z’n plaat gegaan en heeft daarna allerlei ‘echte’ stills van de film naar buiten gebracht.
    Ik heb geen leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *