X-Men: First Class (Trailer)

Thor en Captain America zijn niet de enige helden van Marvel die deze zomer op het grote witte doek te zien zijn. Ook de mutanten van Xavier zullen weer van de partij zijn. Maar in tegenstelling tot Cap’ en Thor, is er van X-Men onlangs nog een trilogie gemaakt die heeft het nou niet bepaald slecht gedaan heeft. (Wereldwijde opbrengst: 853.440.897 euro.) De verwachtingen zijn hierdoor dus  natuurlijk erg hoog gespannen voor deze re-boot

X-Men: First Class (Trailer)

Releasedata:
NL – 2 juni 2011
BE – onbekend

Synopsis: “Before Charles Xavier and Erik Lensherr took the names Professor X and Magneto, they were two young men discovering their powers for the first time. Before they were archenemies, they were closest of friends, working together, with other Mutants (some familiar, some new), to stop the greatest threat the world has ever known. In the process, a rift between them opened, which began the eternal war between Magneto’s Brotherhood and Professor X’s X-Men.

Regisseur: Matthew Vaughn
Cast: James McAvoy, Laurence Belcher, Michael Fassbender, Bill Milner, Kevin Bacon, January Jones, Rose Byrne, Nicholas Hoult, Jennifer Lawrence, Morgan Lily, Oliver Platt, Zoë Kravitz, Caleb Landry Jones, Lucas Till, Edi Gathegi, Jason Flemyng, Álex González, Tony Rich

2 Reacties

 • Bullitt
  11 februari 2011 @ 11:42

  Leuk weetje: het plaatje bij dit bericht is ‘unauthorized’ naar buiten gekomen en waarschijnlijk gemaakt door een fan. Regisseur Matthew Vaughn is helemaal uit z’n plaat gegaan en heeft daarna allerlei ‘echte’ stills van de film naar buiten gebracht.
  Ik heb geen leven.

 • Arnoud
  11 februari 2011 @ 15:55

  geniaaaal =D kan niet wachten tot ‘ie hier uit komt

Plaats een reactie

Wekelijkse Top-5 mailing

Ontvang elk weekend het beste van de afgelopen week!

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com