Water for Elephants (Trailer)

Ik ben absoluut geen fan van mr. Robert Pattinson, aangezien hij als Edward Cullen het Vampier genre ongekende schade heeft toegebracht. Maar na het zien van deze trailer heb ik toch hoge verwachtingen van deze 24 jarige Engelsman in Water for Elephants. En feit dat ook Reese Witherspoon deel uit maakt van de cast, kan natuurlijk ook geen kwaad…

Water for Elephants (Trailer)

Releasedata:
NL – 5 mei 2011
BE – onbekend

Synopsis: “When Jacob meets Marlena, it’s love at first sight — their shared affections for an extraordinary elephant stirring profound feelings of compassion within both of them. Theirs is a love that could span lifetimes, though the wrath of Marlena’s dangerously domineering husband, August, threatens to spell tragedy for all involved.

Regisseur: Francis Lawrence
Cast: Robert Pattinson, Reese Witherspoon, Christoph Waltz

Plaats een reactie

Wekelijkse Top-5 mailing

Ontvang elk weekend het beste van de afgelopen week!

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com