458
Views

Kijk, zo kan het ook! Niks geen bioscoop bezoeken of dvd/ blu-ray kopen, maar gewoon extragratis een film streamen naar je PC… Je kunt hier eerst gewoon de trailer bekijken en als het je bevalt, scroll je een stukje verder en check je gewoon de complete film! Of je gaat direct naar YouTube en kijkt ‘m daar in Full HD!

Releasedata:
NL – 11 maart 2011
BE – 11 maart 2011

Synopsis: “A dentist teams up with a feisty would-be assassin to put the final touches on the plan to kill his wife. Once he makes a play for the assassin’s payment, he unknowingly sets off a chain of events that fuels a cross-town journey through the many lounges, bars, strip clubs and the occasional nudist ping pong club scattered across Los Angeles. Along the way, we are introduced to a series of idiosyncratic characters, from gangsters to exotic dancers, from ex-cons to cops, with the odd hatcheck girl and bartender thrown in for good measure.

Regisseur: Sebastian Gutierrez
Cast: Carla Gugino, Zachary Quinto, Josh Hartnett, Danny DeVito, Rosario Dawson, Emmanuelle Chriqui, Aaron Tveit, Robert Forster, Amber Valletta, Gil Bellows, Alexis Bledel

Girl Walks Into a Bar – Feature Film

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *