3178
Views

In Melancholia volgen we twee zussen die beide op geheel eigen wijze omgaan met het komende einde van de aarde. De een wordt doodsbang voor wat komen gaat, terwijl de ander juist in een diepe depressie valt waardoor niets haar meer kan interesseren.

Melancholia

Releasedata:

NL – onbekend

BE – onbekend

Samenvatting: “The story is about two sisters, Justine and Claire, who are becoming increasingly more distant from each other. After Justine and Michael get married, Justine becomes melachonic, which makes her stay calm when Earth is threatened by a collision with another planet that has recently emerged from behind the sun. Claire, on the other hand, becomes fearful of what is to come.”

Regiseur:

Lars von Trier


Cast:

Kirsten Dunst

Charlotte Gainsbourg

Kiefer Sutherland

Charlotte Rampling

John Hurt

Alexander Skarsgård

Stellan Skarsgård

Brady Corbet

1 reactie

  • Aureen Harthoorn
    Reageer

    Ik geloof dat je de film niet helemaal hebt begrepen. Justine was altijd al depressief. En Claire weet dat en zorgde voor haar. Maar nu met de onvermijdelijke komst van het einde is Justine de sterkere zus, de dood is wat zij al die tijd wilde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *