X-Men: First Class (Theatrical Trailer)

28 april 2011 09:23

Tijdens de jaren zestig van de afgelopen eeuw ontdekken Charles en Erik, twee jonge vrienden, dat ze een stuk machtiger zijn dan normale mensen. Als ze samen met andere mutanten de strijd opnemen tegen iedereen die mutanten kwaad willen doen, blijken hun idealen steeds verder uit elkaar te drijven.

Informatie

X-Men: First Class
Releasedata:
NL - 2 juni 2011
BE - 1 juni 2011
Regisseur:
Matthew Vaughn
Samenvatting: "Before Charles Xavier and Erik Lensherr took the names Professor X and Magneto, they were two young men discovering their powers for the first time. Before they were archenemies, they were closest of friends, working together, with other Mutants (some familiar, some new), to stop the greatest threat the world has ever known. In the process, a rift between them opened, which began the eternal war between Magneto’s Brotherhood and Professor X’s X-Men."
Categorie: Films

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *