1272
Views

Na part I is het deze zomer dan echt tijd om met Part II van the Deathly Hallows de gehele Harry Potter reeks af te sluiten. Stiekem ben ik daar wel erg blij mee, want nu hoef ik niet meer elk jaar met┬ácapuchon en zonnebril op in de plaats te nemen omdat mijn vrienden er anders achter komen dat ik toch eigenlijk wel een beetje fan ben geworden…

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II

Releasedata:

NL – 14 juli 2011

BE – 13 juli 2011

Samenvatting: “The end begins as Harry, Ron, and Hermione go back to Hogwarts to find and destroy Voldemorts final horcruxes, but when Voldemort finds out about their mission, the biggest battle begins and life as they know it will never be the same again.”

Regiseur:

David Yates


Cast:

Daniel Radcliffe

Emma Watson

Rupert Grint

Ralph Fiennes

Gary Oldman

Helena Bonham Carter

Bill Nighy

Alan Rickman

Jason Isaacs

Tom Felton

Michael Gambon

Emma Thompson

Maggie Smith

Bonnie Wright

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *