1519
Views

Slechts twee maandjes hoeven we nog te wachten om erachter te komen of Rosie Huntington-Whiteley een goede vervanging zal zijn voor Megan Fox. Want na twee films met meisje Fox, is het nu de beurt aan Rosie om samen met Shia LaBeouf voor haar leven te rennen.

Transformers: Dark of the Moon

Releasedata:

NL – 30 juni 2011

BE – onbekend

Samenvatting: “In this new movie, the Autobots and Decepticons become involved in a perilous space race between the U.S. and Russia, and once again human Sam Witwicky has to come to the aid of his robot friends. There’s new characters too, including a new villain in the form of Shockwave, a longtime ‘Transformers’ character who rules Cybertron while the Autobots and Decepticons battle it out on Earth.”

Regiseur:

Michael Bay


Cast:

Shia LaBeouf

Rosie Huntington-Whiteley

Josh Duhamel

Hugo Weaving

Patrick Dempsey

Leonard Nimoy

Tyrese Gibson

John Malkovich

John Turturro

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *