X-Men: First Class (Meet Banshee)

6 mei 2011 13:22

Voor zowel de film als de stripliefhebber, zijn er in de komende X-Men film een aantal nieuwe karakters te vinden. De eerste die een introductie krijgt is Banshee. Banshee zijn superkracht is dat hij een supersonische schreeuw heeft waarmee hij allemaal leuk “trucjes” kan uithalen.

Informatie

X-Men: First Class
Releasedata:
NL - 2 juni 2011
BE - 1 juni 2011
Regisseur:
Matthew Vaughn
Samenvatting: "Before Charles Xavier and Erik Lensherr took the names Professor X and Magneto, they were two young men discovering their powers for the first time. Before they were archenemies, they were closest of friends, working together, with other Mutants (some familiar, some new), to stop the greatest threat the world has ever known. In the process, a rift between them opened, which began the eternal war between Magneto’s Brotherhood and Professor X’s X-Men."
Categorie: Films

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *