902
Views

De grote harige blauwe haarbal met de naam Beast kennen we allemaal wel. Hij maakte namelijk ook al deel uit van de laatste X-men film: The Last Stand. In First Class zal hij in het begin echter als Hank McCoy te zien zijn aangezien zijn mutatie nog niet compleet is dan.

X-Men: First Class

Releasedata:

NL – 2 juni 2011

BE – onbekend

Samenvatting: “Before Charles Xavier and Erik Lensherr took the names Professor X and Magneto, they were two young men discovering their powers for the first time. Before they were archenemies, they were closest of friends, working together, with other Mutants (some familiar, some new), to stop the greatest threat the world has ever known. In the process, a rift between them opened, which began the eternal war between Magneto’s Brotherhood and Professor X’s X-Men.”

Regiseur:

Matthew Vaughn


Cast:

James McAvoy

Laurence Belcher

Michael Fassbender

Bill Milner

Kevin Bacon

January Jones

Rose Byrne

Nicholas Hoult

Jennifer Lawrence

Morgan Lily

Oliver Platt

Zoë Kravitz

Caleb Landry Jones

Lucas Till

Edi Gathegi

Jason Flemyng

Álex González

Tony Rich

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>