X-Men: First Class (Meet Beast)

7 mei 2011 13:22

De grote harige blauwe haarbal met de naam Beast kennen we allemaal wel. Hij maakte namelijk ook al deel uit van de laatste X-men film: The Last Stand. In First Class zal hij in het begin echter als Hank McCoy te zien zijn aangezien zijn mutatie nog niet compleet is dan.

Informatie

X-Men: First Class
Releasedata:
NL - 2 juni 2011
BE - 1 juni 2011
Regisseur:
Matthew Vaughn
Samenvatting: "Before Charles Xavier and Erik Lensherr took the names Professor X and Magneto, they were two young men discovering their powers for the first time. Before they were archenemies, they were closest of friends, working together, with other Mutants (some familiar, some new), to stop the greatest threat the world has ever known. In the process, a rift between them opened, which began the eternal war between Magneto’s Brotherhood and Professor X’s X-Men."
Categorie: Films

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *