Governor of Poker 2

18 juni 2011 10:44

We kregen de laatste tijd meerdere verzoeken met allemaal dezelfde strekking: wanneer komt er nu weer eens een nieuwe game? Nou, nu dus! Het is de hoogste tijd voor een potje poker in Governor of Poker 2. Je bent een diehard cowboy in het Wilde Westen die al zijn pokerskills in de strijd moet gooien om iedereen naar huis te spelen. Have fun!

We kregen de laatste tijd meerdere verzoeken met allemaal dezelfde strekking: wanneer komt er nu weer eens een nieuwe game? Nou, nu dus! Het is de hoogste tijd voor een potje poker in Governor of Poker 2. Je bent een diehard cowboy in het Wilde Westen die al zijn pokerskills in de strijd moet gooien om iedereen naar huis te spelen. Have fun!

Categorie: Games

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *