666
Views

Twee belangrijke grondleggers van de psychotherapie (Carl Jung en Sigmund Freud) zijn het lang altijd niet met elkaar eens en als Sabina Spielrein (Keira Knightley) op toneel verschijnt, brengt het de heren nou niet bepaald dichter bij elkaar

A Dangerous Method

Releasedata:

NL – 17 November 2011

BE – ONBEKEND

Samenvatting: “Set on the eve of the World War I, A Dangerous Method is based on the turbulent relationships between fledgling psychiatrist Carl Jung, his mentor Sigmund Freud, and Sabina Spielrein, the troubled but beautiful young woman who comes between them.”

Regiseur:

David Cronenberg


Cast:

Viggo Mortensen

Keira Knightley

Michael Fassbender

Vincent Cassel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>