Horrible Bosses (Red Band Trailer)

12 juli 2011 22:49

Niet om het één of ander, maar als iemand als Jennifer Aniston je baas is, hoe erg kan het dan zijn? Maargoed, deze heren denken daar blijkbaar anders over want ze hebben grote plannen om haar, Kevin Spacey en Colin Ferrell uit de weg te ruimen

Horrible Bosses

Releasedata:

NL – 28 juli 2011

BE – ONBEKEND

Samenvatting: “Nick, Dale and Kurt are workers who would like nothing better than to grind their oppressive employers into the dirt. Quitting their jobs is not an option, so — fueled by alcohol and dubious advice from a criminal — the men devise a complex and seemingly foolproof plan to permanently rid themselves of their terrible bosses. The problem is, any plan is only as clever as the brains behind it.”

Regiseur:

Seth Gordon


Cast:

Jason Bateman

Charlie Day

Jason Sudeikis

Jennifer Aniston

Colin Farrell

Kevin Spacey

Jamie Foxx

Categorie: Films

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *