One For the Money (Trailer)

26 september 2011 11:04

Ik ben absoluut geen fan van Katherine Heigl – waarom precies weet ik niet, maar het zal vast iets te maken hebben met het feit dat ze praktisch alleen maar (niet erg grappige) RomKom’s maakt. Nu is het wel duidelijk dat ook deze film weer in die categorie valt, maar toch maakt deze trailer mij best enthousiast…

One For the Money

Releasedata:

NL – ONBEKEND

BE – ONBEKEND

USA – 27 januari 2012

Samenvatting: “Recently divorced and desperate for a job following a string of misfortunes, 30-year-old Stephanie Plum goes to work at her cousin’s bail bond business, and begins investigating her first case. On the plus side, Stephanie proves to be a resourceful employee with a skill for ferreting out the truth; on the minus side, her first case is that of a Trenton, NJ cop who broke her heart in high school and now stands accused of murder.”

Regiseur:

Julie Anne Robinson


Cast:

Katherine Heigl

Jason O’Mara

Sherri Shepherd

Daniel Sunjata

Debbie Reynolds

Categorie: Films

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *