The Son of No One (Feature Trailer)

Deze film schijnt al halverwege juli in Nederland gereleased te zijn. Toch heb ik daar helemaal niets van mee gekregen. Wel vreemd, want het lijkt me best een leuke film! Och dan maar ff downloaden wachten tot de dvd uit komt.

The Son of No One (Feature Trailer)

The Son of No One

Releasedata:

NL – 14 juli 2011 ?

BE – ONBEKEND

Samenvatting: “In this police thriller, a young officer (Channing Tatum) has been assigned to the Queens precinct he grew up in. But when an unsolved murder threatens to reveal dark secrets from his past, the cop is forced to considering breaking his own moral code to keep himself, his family, and his fellow cops safe.”

Regiseur:

Dito Montiel


Cast:

Channing Tatum

Al Pacino

Juliette Binoche

Ray Liotta

Katie Holmes

Tracy Morgan

Jake Cherry

Plaats een reactie

Wekelijkse Top-5 mailing

Ontvang elk weekend het beste van de afgelopen week!

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com