Gametime! Johan Derksen: The Game

De status van Johan Derksen is nog altijd rijzende. Een grote meneer in de voetbalwereld, maar nu ook als televisiepersoonlijkheid in te huren om zijn mening te geven bij P&W, Knevel & Van Den Brink, Waar is de Mol?, Spuiten & Slikken en zelfs kans op een Televizierring. Een man van zijn statuur verdient een eigen game en die is er nu. Johan Derksen: The Game.

Gametime! Johan Derksen: The Game

3 Reacties

 • jarco
  04 oktober 2011 @ 18:07

  dit is te leuk ik ben pas 12 maar ik vind voetbal international heel leuk en renhe, wilfred en johan en Hansie ook natuurlijk suc6 verder

 • Peña Barto
  04 oktober 2011 @ 21:07

  ¡Qué juego más! mis amigos que juegan demasiado!

  Johan Derksen es un héroe!

  saludos Peña Barto

  Vertaling:
  “Wat een spel! mijn vrienden om te spelen!
  Johan Derksen is een held!
  Groeten, Barto Peña”

 • Kevin Radstaak-G
  13 oktober 2011 @ 11:14

  Ik ben Kevin Radstaak ik vind dit eg vet voeg me toe op hyves!

Plaats een reactie

Wekelijkse Top-5 mailing

Ontvang elk weekend het beste van de afgelopen week!

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com