2365
Views

Even een ‘ladies-and-gentlemen-we’ve-got-him!’-momentje vanmiddag. Na 42 jaar is er een einde gekomen aan het tijdperk van dictator van Libië Muammar Kaddafi. Bij een aanval op zijn geboortestad Sirte is Kaddafi gevangen genomen en even later aan zijn verwondingen overleden. De laatste beelden van een levende Kaddafi kan je hier zien. De beelden kunnen schokkend zijn.

2 reacties

  • adonis
    Reageer

    Niet te geloven stom en lomp alle deuren van zijn geloofsbroeders stonden open en met miljarden € niet te tellen wil hij nog vechten tegen zeg maar olifanten hoeveel jets hebben Libië plat gebombardeerd ? maar wie bezorgde de opstandelingen al die wapens ??? niemand zal het ons vertellen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *