Laatste beelden Muammar Kaddafi

Even een ‘ladies-and-gentlemen-we’ve-got-him!’-momentje vanmiddag. Na 42 jaar is er een einde gekomen aan het tijdperk van dictator van Libië Muammar Kaddafi. Bij een aanval op zijn geboortestad Sirte is Kaddafi gevangen genomen en even later aan zijn verwondingen overleden. De laatste beelden van een levende Kaddafi kan je hier zien. De beelden kunnen schokkend zijn.

Laatste beelden Muammar Kaddafi

2 Reacties

  • Kassie
    22 oktober 2011 @ 21:33

    De beelden kunnen schokkend zijn? Nou en of, geez… houd die camera stil!

  • adonis
    23 oktober 2011 @ 18:54

    Niet te geloven stom en lomp alle deuren van zijn geloofsbroeders stonden open en met miljarden € niet te tellen wil hij nog vechten tegen zeg maar olifanten hoeveel jets hebben Libië plat gebombardeerd ? maar wie bezorgde de opstandelingen al die wapens ??? niemand zal het ons vertellen .

Plaats een reactie

Wekelijkse Top-5 mailing

Ontvang elk weekend het beste van de afgelopen week!

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com