Wanderlust (Trailer)

8 november 2011 15:44

Een stads stel, Jennifer Aniston & Paul Rudd, heeft schoon genoeg van hun stressvolle bestaan. Als de man dan ook nog eens zijn baan kwijt raakt, hebben ze weinig opties meer en gaan ze (tijdelijk?) in Elysium wonen. Dit blijkt echter een hippie gemeenschap te zijn waar geld geen waarde heeft en kleding volledig optioneel is…

Informatie

Wanderlust
Releasedata:
NL - 15 maart 2012
BE - ONBEKEND
Regisseur:
David Wain
Samenvatting: "After an urban couple purchases a place in New York, the husband loses his job. With no other options, the couple leaves for Georgia to live with family. Along the way, they stay at a bed and breakfast hotel that turns out to be a hippie commune."
Categorie: Films

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *