903
Views

Een stads stel, Jennifer Aniston & Paul Rudd, heeft schoon genoeg van hun stressvolle bestaan. Als de man dan ook nog eens zijn baan kwijt raakt, hebben ze weinig opties meer en gaan ze (tijdelijk?) in Elysium wonen. Dit blijkt echter een hippie gemeenschap te zijn waar geld geen waarde heeft en kleding volledig optioneel is…

Wanderlust

Releasedata:

NL – ONBEKEND

BE – ONBEKEND

USA – 24 februari 2012

Samenvatting: “After an urban couple purchases a place in New York, the husband loses his job. With no other options, the couple leaves for Georgia to live with family. Along the way, they stay at a bed and breakfast hotel that turns out to be a hippie commune.”

Regiseur:

David Wain


Cast:

Jennifer Aniston

Justin Theroux

Lauren Ambrose

Malin Åkerman

Paul Rudd

Ray Liotta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>