1182
Views

In deze biopic speelt tweevoudig Oscar winnares Meryl Streep de voormalige britse premier Margaret Thatcher aka the Iron Lady. En zoals je wel kan raden kreeg meisje Thatcher haar bijna niet omdat ze graag met konijntjes knuffelde…

The Iron Lady

Releasedata:

NL – 12 januari 2012

BE – 15 februari 2012

Samenvatting: “The Iron Lady is a surprising and intimate portrait of Margaret Thatcher, the first and only female Prime Minister of The United Kingdom. One of the 20th century‚Äôs most famous and influential women, Thatcher came from nowhere to smash through barriers of gender and class to be heard in a male dominated world.”

Regiseur:

Phyllida Lloyd


Cast:

Anthony Head

Jim Broadbent

Meryl Streep

Richard E Grant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *