1243
Views

De verwachtingen van een film zijn niet vaak zo hooggespannen als die voor het laatste deel van Christopher Nolan’s Batman trilogie. Na het geweldige “The Dark Knight” met een verpletterend optreden van Heath Ledger, vraagt iedereen zich af of deze sequel hetzelfde niveau kan halen als zijn voorganger. Zelf acht ik dat niet waarschijnlijk, maar het zou niet de eerste keer zijn dat ik het bij het verkeerde eind heb…

The Dark Knight Rises

Releasedata:

NL – 25 juli 2012

BE – 25 juli 2012

Samenvatting: “Following the death of District Attorney Harvey Dent, Batman assumes responsibility for Dent’s crimes in order to protect Dent’s reputation and is hunted as a fugitive by the Gotham City Police Department. Eight years after the events of The Dark Knight, Gotham has recovered from the Joker’s killing spree, and is experiencing a time of peace. A warning from the “enigmatic” Selina Kyle foreshadows a coming cataclysm, prompting Batman to return to the city where he must stop the villain Bane and his plans to destroy Gotham.”

Regiseur:

Christopher Nolan


Cast:

Anne Hathaway

Christian Bale

Gary Oldman

Joseph Gordon-Levitt

Marion Cotillard

Michael Caine

Morgan Freeman

Tom Hardy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *