1107
Views

Het tijdperk van de sprookjes is echt aangebroken. De meest recente in de reeks is de verfilming van Sjaak en de bonenstaak. Mijn geheugen laat me in het geval van dit sprookje enigszins in de steek, maar de trailer ziet er veelbelovend uit.

Jack the Giant Slayer

Releasedata:

NL – 14 juni 2012

BE – 20 juni 2012

Samenvatting: “An ancient war is reignited when a young farmhand unwittingly opens a gateway between our world and a fearsome race of giants. Unleashed on the Earth for the first time in centuries, the giants strive to reclaim the land they once lost, forcing the young man, Jack, into the battle of his life to stop them. Fighting for a kingdom, its people, and the love of a brave princess, he comes face to face with the unstoppable warriors he thought only existed in legend—and gets the chance to become a legend himself.”

Regisseur:

Bryan Singer


Cast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *