928
Views

The Ring meets The Blair Witch Project? Maar dan met Christian Slater. Iets dergelijks verwacht ik in ieder geval van Playback. En als je nou denkt: “Dat klink ook niet heel erg enthousiast!” Dan heb je het bij het juiste eind. Geen hoge verwachtingen van deze kant dus…

Playback

Releasedata:

NL – ONBEKEND

BE – ONBEKEND

USA – maart 2012

Samenvatting: “After digging into the infamous history of their town, a group of high school students, without realizing, unlock an evil that possesses them and destroys them. This evil possesses his victims through video playback and uses them for wishing harm on others. The evil closes in on one person, threatening to expose the deepest secrets of the town.”

Regiseur:

Michael A. Nickle


Cast:

Alessandra Torresani

Ambyr Childers

Christian Slater

Jennifer Missoni

Johnny Pacar

Jonathan Keltz

1 reactie

  • Roelof
    Reageer

    Ik loop er inderdaad nou niet bepaald warm voor, maar wel bijzonder dat hij een maand eerder On-Demand is dan dat hij in de bios komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *