1287
Views

De laatste film van Johnny Depp is wederom een samenwerking met Tim Burton. Uiteraard is dit ook weer samen met Helena Bonham Carter. En blijkbaar zijn originele ideeën ook voor het trio Burton, Depp en Bonham Carter moeilijk te verzinnen, want ditmaal kruipt Johnny in de huid van een vampier in deze remake van de jaren ’60 soap opera.

Dark Shadows

Releasedata:

NL – 10 mei 2012

BE – 9 mei 2012

Samenvatting: “In 1752, the Collins family sails from Liverpool, England to North America. The son, Barnabas, grows up to be a wealthy playboy in Collinsport, Maine and is the master of Collinwood Manor. He breaks the heart of a witch, Angelique Bouchard, who turns him into a vampire and buries him alive. In 1972, Barnabas is accidentally freed from his coffin and returns to find his once-magnificent manor in ruin. It is occupied by dysfunctional Collins descendants and other residents, all of whom have secrets.”

Regiseur:

Tim Burton


Cast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *