1400
Views

De heren (en dames) van Universal Pictures hebben besloten dat een trailer van zo’n 2 minuten wel erg kort is, en hebben daarom wat extra beelden bij elkaar geraapt om ons op maarliefst 5 minuten materiaal van Snow White & the Huntsman te trakteren…

Snow White & the Huntsman

Releasedata:

NL – 7 juni 2012

BE – 30 mei 2012

Samenvatting: “In a kingdom ruled by tyranny, the queen Ravenna learns that her stepdaughter, Snow White, will surpass her as ruler of her kingdom and become the Fairest in the land. However, she is told by the Magic Mirror that if she, Ravenna, consumes Snow White’s heart then she will live forever, but Snow White is able to escape into the Dark Forest. To capture her the Queen recruits a Huntsman, Eric, to retrieve Snow White. However, the Huntsman takes pity on the girl and instead of killing her brings her under his wing and with his help Snow White begins to learn the art of war. She starts a rebellion to bring down Ravenna with the aid of seven dwarves and Prince William, who has been in love with Snow White for many years”

Regiseur:

Rupert Sanders


Cast

5 reacties

  • Max
    Reageer

    Op zich geen goed teken dat ze zoveel van de film laten zien. Zijn ze nu al bang voor een flop?
    Het ziet er desalniettemin goed uit, al heeft het verhaal weinig om het lijf. Maar de veranderingen t.o.v. het sprookje zijn wellicht voldoende om het een interessante film te maken. Ga ‘em zeker in de bioscoop zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *