Je vriendin leren shaken met haar booty (update!)

Het handige aan de interwebs is dat je van alles kan leren via Youtube. Hoe je mandarijnenpartjes kan snijden zonder schilletje bijvoorbeeld. Maar voor je vriendin is er een hele handige tutorial hoe ze met haar booty kan poppen. Ook leuk voor jou!

Je vriendin leren shaken met haar booty (update!)

Update: Blijkbaar wil Amy niet dat mensen haar video’s embedden, dus de video is alleen hier nog te zien. Wel hebben we ter vervangen wat leuke baby video’s voor je opgezocht: (lekker gepast bij dit onderwerp toch? ;) )

1 Reactie

  • chiel
    12 april 2012 @ 21:15

    ik heb het geprobeerd, maar dit is niks voor mij :p

Plaats een reactie

Wekelijkse Top-5 mailing

Ontvang elk weekend het beste van de afgelopen week!

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com