1340
Views

Nu The Avengers eindelijk in de bioscoop te zien is (moddervette aanrader trouwens!), zijn er nog twee stripfilms die dit jaar moeten uit komen. Het gaat natuurlijk om de reboot van Spider-Man en het afsluitende deel van Christopher Nolan’s Batman Trilogie. Voor de laatste is net een nieuwe trailer online gezet die het wachten nog wat draaglijker moet maken…

The Dark Knight Rises

Releasedata:

NL – 20 juli 2012

BE – 25 juli 2012

Samenvatting: “Following the death of District Attorney Harvey Dent, Batman assumes responsibility for Dent’s crimes in order to protect Dent’s reputation and is hunted as a fugitive by the Gotham City Police Department. Eight years after the events of The Dark Knight, Gotham has recovered from the Joker’s killing spree, and is experiencing a time of peace. A warning from the “enigmatic” Selina Kyle foreshadows a coming cataclysm, prompting Batman to return to the city where he must stop the villain Bane and his plans to destroy Gotham.”

Regiseur:

Christopher Nolan


Cast

2 reacties

 • Max
  Reageer

  Holy fuck. Deze lijkt me weer zo goed dat het me niet eens uitmaakt hoe het afloopt (in de comics is het Bane die de rug van Batman breekt, waardoor deze lange tijd uit de roulatie is.

  • Bullitt
   Reageer

   Het karakter van Joseph Gordon-Levitt de opvolger van Bruce Wayne misschien? Gezien het feit dat Batman een symbool is en niet afhankelijk is van de persoon Bruce Wayne?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *