The Amazing Spider-Man (Theatrical Trailer)

Nog één trailer en daar moeten we het dan mee doen. Dus met deze 2 minuten en 35 seconden moeten we de komende twee maanden overbruggen. Moet te doen zijn dacht ik. Zeker als je bedenkt dat ik toch nog steeds aan het bijkomen ben van die andere Marvel film dit net gereleased is.

The Amazing Spider-Man (Theatrical Trailer)

The Amazing Spider-Man

Releasedata:

NL – 4 juli 2012

BE – 4 juli 2012

Samenvatting: “The Amazing Spider-Man is the sotry of Peter Parker, an outcast high schooler who was abandoned by his parents as a boy, leaving him to be raised by his Uncle Ben and Aunt May. Like moest teenagers, Peter is trying to figure out who he is and how he got to be the person he is today. Peter is also finding his way with his first high school crush, Gwen Stacy, and together they struggle with love, commitment, and secrets. As Peter discovers a mysterious briefcase that belonged to his father, he begins a quest to understand his parents’disappearance – leading him directly to Oscorp and the lab of Dr. Curt Conners, his father’s former partner. As Spider-Man is set on a collision course with Connors’alter-ego, The Lizard, Peter will make life-altering choises to use his powers and shape his destiny to become a hero.”

Regiseur:

Marc Webb


Cast

2 Reacties

 • ARG
  04 mei 2012 @ 14:56

  Toch weer jammer dat anderen de hoofdrollen spelen maakt het toch minder

 • peter
  04 mei 2012 @ 23:36

  The amazing spider-man, The spectacular spiderman, Web of spiderman en spiderman. Voor zover ik weet zijn dat de verschillende titels van spiderman comics die in Amerika maandelijks verschijnen.
  Ach, doe dat maar ook met de films…

Plaats een reactie

Wekelijkse Top-5 mailing

Ontvang elk weekend het beste van de afgelopen week!

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com