1722
Views

Zelf heb ik enorm genoten van het eerste deel, dus ik hoop van harte dat dit vervolg net z’n hoog “popcorn” gehalte heeft, want dan zit het wel snor. De helden van deel 1 zijn nu zelfs aangevuld met Jean-Claude Van Damme, Liam Hemsworth (Thor’s broertje) en Chuck Norris. Dat wordt dus rammen/schieten/knallen geblazen…

The Expendables 2

Releasedata:

NL – 16 augustus 2012

BE – 22 augustus 2012

Samenvatting: “After taking a seemingly simple job for Mr. Church the Expendables find their plans going awry and one of their own is brutally murdered by rival mercenary Jean Vilain The Expendables set out into hostile territory — with their new members Billy the Kid and Maggie — to put a stop to a deadly weapon and gain their revenge against the villain who killed their brother.”

Regiseur:

Simon West


Cast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *