The Dictator (Red Band Trailer)

Laatst zag ik deze trailer al in de bioscoop en was aangenaam verrast. De eerste trailer vond ik namelijk maar weinig aan, maar hier zitten toch wel weer een aantal leuke stukjes in. Bioscoop waardig? Misschien niet. Maar thuis op de bank is het zeker goed te doen denk ik…

The Dictator (Red Band Trailer)

The Dictator

Releasedata:

NL – 10 mei 2012

BE – 9 mei 2012

Samenvatting: “The Dictator is an upcoming 2012 film by Sacha Baron Cohen. Cohen’s fourth film will tell the heroic story of a dictator who risked his life to ensure that democracy would never come to the country he so lovingly oppressed.”

Regiseur:

Larry Charles


Cast

1 Reactie

  • Auke de Vringer
    10 mei 2012 @ 00:44

    “This is gonna be metal!

Plaats een reactie

Wekelijkse Top-5 mailing

Ontvang elk weekend het beste van de afgelopen week!

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com