482
Views

Gedurdende de gijzelingen in Iran van 1979 hebben de Verenigde Staten en Canada samengewerkt om zes Amerikanen in veiligheid te brengen. Dit hebben ze gedaan door Iran er van te overtuigen dat de zes deel uitmaakten van een filmploeg die de omgeving onderzocht voor het maken de (nep)film Argo.

Argo

Releasedata:

NL – 25 oktober 2012

BE – 10 oktober 2012

Samenvatting: “During the 1979 Iran hostage crisis, the governments of the United States and Canada partnered to rescue six U.S. foreign service members who had evaded the hostage-taking at the takeover of the American embassy in Iran. The governments were able to convince Iran that the six hostages were members of a film crew who were scouting the area for a movie titled Argo. The hostages were able to escape the country under their fake identities.”

Regiseur:

Ben Affleck


Cast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *