Cosmopolis (Trailer)

Alle voorstanders voor team edward hebben geluk. Er is binnenkort weer een nieuwe film van deze populaire glitter vampier in de bioscoop te zien. Ditmaal geen scherpe hoektanden, hare bodybuilders en pedofiele relaties, maar een luxe limousine en heel veel centjes…

Cosmopolis (Trailer)

Cosmopolis

Releasedata:

NL – 7 juni 2012

BE – 30 mei 2012

Samenvatting: “Cosmopolis is the story of Eric Packer, a 28 year old multi-billionaire asset manager who makes an odyssey across midtown Manhattan in order to get a haircut. The stretch limo which adorns the cover of the book is richly described as highly technical and very luxurious, filled with television screens and computer monitors, bulletproofed and floored with Carrara marble. It is also cork lined to eliminate (though unsuccessfully, as Packer notes) the intrusion of street noise.”

Regiseur:

David Cronenberg


Cast

Plaats een reactie

Wekelijkse Top-5 mailing

Ontvang elk weekend het beste van de afgelopen week!

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com