Cosmopolis (Trailer)

24 mei 2012 15:57

Alle voorstanders voor team edward hebben geluk. Er is binnenkort weer een nieuwe film van deze populaire glitter vampier in de bioscoop te zien. Ditmaal geen scherpe hoektanden, hare bodybuilders en pedofiele relaties, maar een luxe limousine en heel veel centjes…

Informatie

Cosmopolis
Releasedata:
NL - 7 juni 2012
BE - 30 mei 2012
Regisseur:
David Cronenberg
Samenvatting: "Cosmopolis is the story of Eric Packer, a 28 year old multi-billionaire asset manager who makes an odyssey across midtown Manhattan in order to get a haircut. The stretch limo which adorns the cover of the book is richly described as highly technical and very luxurious, filled with television screens and computer monitors, bulletproofed and floored with Carrara marble. It is also cork lined to eliminate (though unsuccessfully, as Packer notes) the intrusion of street noise"
Categorie: Films

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *