The Great Gatsby (Trailer)

Het verhaal van F. Scott Fitzgerald laat zich blijkbaar goed verfilmen, want dit is al de 6de maal dat men tracht het geheel op het grote doek over te brengen. Deze keer mogen Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire en Carey Mulligan proberen de rollen van resp. Jay Gatsby, Nick Carraway en Daisy Buchanan vertolken…

The Great Gatsby (Trailer)

The Great Gatsby

Releasedata:

NL – 10 januari 2013

BE – 2 januari 2013

Samenvatting: “Nick Carraway, a Midwesterner now living on Long Island, finds himself fascinated by the mysterious past and lavish lifestyle of his neighbor, Jay Gatsby. He is drawn into Gatsby’s circle, becoming a witness to obsession and tragedy.”

Regiseur:

Baz Luhrmann


Cast

Plaats een reactie

Wekelijkse Top-5 mailing

Ontvang elk weekend het beste van de afgelopen week!

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com