1127
Views

Één van de bekendste en populairste musicals ooit, krijgt 25 jaar na de eerste voorstelling eindelijk een film versie. En qua acteer talent hebben ze hiervoor niet de minste personen gekozen want o.a. Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway en Amanda Seyfried mogen hun steentje bijdragen…

Les Misérables

Releasedata:

NL – 10 januari 2013

BE – 20 februari 2013

Samenvatting: “Jean Valjean, a Frenchman imprisoned for stealing bread, has broken his parole and must flee from police Inspector Javert. The pursuit consumes both men’s lives, and after two decades on the run, Valjean finds himself in the midst of the 1832 June Rebellion in Paris.”

Regiseur:

Tom Hooper


Cast

2 reacties

 • Max
  Reageer

  Hier zijn al twee filmversies van. 1 met Liam Neeson, de ander met Gerard Depardieu. Of bedoel je dat er nu eindelijk een film-*musical* van is, dus een muzikale film?

  • The Shepherd
   Reageer

   Zoals altijd helemaal correct Max! (Nou ja, bijna dan…)
   Als ik het goed heb begrepen is dit de eerste keer dat de musical verfilmd wordt. Het boek, waar de musical weer op gebaseerd is, is al vele malen op één of andere wijze als serie of film te zien geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *