973
Views

Veel nieuwe beelden in deze tweede trailer van The Bourne Legacy . Als ik af ga op die beelden dan is de typische Bourne-stijl behouden ondanks de afwezigheid van Paul Greengrass en Matt Damon. Dus ik ben benieuwd! Alleen die grindende crossmotor is wat cheesy..

The Bourne Legacy

Releasedata:

NL – 13 september 2012

BE – 19 september 2012

Samenvatting: “The story resumes after the conclusion of The Bourne Ultimatum, as a new cast of characters grapple with the consequences of Jason’s actions.”

Regiseur:

Tony Gilroy


Cast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>