The Perks of Being a Wallflower (Trailer)

6 juni 2012 08:38

Charlie (Logan Lerman) is een buitenbeentje die naarstig op zoek is naar een plek waar hij “thuishoort”. Als twee oudere leerlingen – de mooie Sam (Emma Watson) en haar homoseksuele stiefbroer Patrick (Ezra Miller) – hem opnemen in hun groep krijgt hij eindelijk een plek om zichzelf te zijn…

Informatie

The Perks of Being a Wallflower
Releasedata:
NL - 25 oktober 2012
BE - 2 januari 2013
Regisseur:
Stephen Chbosky
Samenvatting: "Based on the novel written by Stephen Chbosky, this is about 15-year-old Charlie, an endearing and naive outsider, coping with first love, the suicide of his best friend, and his own mental illness while struggling to find a group of people with whom he belongs. The introvert freshman who is taken under the wings of two seniors who welcome him to the real world."
Categorie: Films

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *