948
Views

Beth (Hall) is een stripper die aan het werk gaat als assistent van Dink (Willis), een uiterst succesvolle gokker in Las Vegas. Als snel ontwikkeld ze gevoelens voor Dink (uiteraard…) wat voor problemen zorgt met zijn vrouw Tulip (Zeta-Jones). Hierdoor besluit Beth voor Rosie (Vince Vaughn) aan het werk te gaan, die zich in het illigale gok circuit van New York begeeft waardoor alles volledig uit de hand loopt en Beth uiteindelijk saman met Dink probeert Rosie onderuit te halen.

Lay the Favorite

Releasedata:

NL – ONBEKEND

BE – ONBEKEND

Samenvatting: “The film follows a young, free-spirited woman as she journeys through the legal and illegal world of sports gambling.”

Regiseur:

Stephen Frears


Cast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *