933
Views

Orgineel. Zo kun je deze film toch wel noemen. Ralph is een standaard video game bad-guy die keer op keer verslagen wordt door de held van het verhaal. Hij vind het echter niet terecht dat iedereen een hekel aan hem heeft, omdat hij ook maar gewoon zijn werk doet. Hij besluit dan ook dat hij iets anders wil en gaat op avontuur door de game-werelden…

Wreck-It Ralph

Releasedata:

NL – 6 december 2012

BE – ONBEKEND

Samenvatting: “Wreck-It Ralph is the nine-feet-tall, 643-pound villain of the arcade video game Fix-It Felix Jr., in which the game’s titular hero fixes buildings that Ralph destroys. For 30 years, Ralph has been doing the same job over and over and has become tired of being the bad guy. Wanting to prove he can be a good guy and not just a villain, Ralph escapes his game through the power cord and lands in Hero’s Duty, a light-gun shooter (and apparent first person shooter parody) where he helps the game’s hero, Sergeant Calhoun, battle against “Cy-Bugs”, the game’s alien invaders. He later enters Sugar Rush, a kart racing game set on tracks made of candies, cookies and other sweets. There, Ralph meets Vanellope von Schweetz, one of the game’s characters, who has learned that her game is faced with a dire threat that could affect the entire arcade, and one that Ralph may have inadvertently started.”

Regiseur:

Rich Moore


Cast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *