The Dark Knight Rises (Exclusive Nokia Trailer)

Het is geen geheim dat wij niet meer kunnen wachten tot The Dark Knight Rises. Eerst was er wat scepsis of Christopher Nolan zijn huzarenstukje The Dark Knight zou kunnen overtreffen. Check deze moddervette boemlauwe brute epic trailer maar even. Dan ben ook jij overtuigd dat dit een kneiter van een film wordt.

The Dark Knight Rises (Exclusive Nokia Trailer)

The Dark Knight Rises

Releasedata:

NL – 20 juli 2012

BE – 25 juli 2012

Samenvatting: “Following the death of District Attorney Harvey Dent, Batman assumes responsibility for Dent’s crimes in order to protect Dent’s reputation and is hunted as a fugitive by the Gotham City Police Department. Eight years after the events of The Dark Knight, Gotham has recovered from the Joker’s killing spree, and is experiencing a time of peace. A warning from the “enigmatic” Selina Kyle foreshadows a coming cataclysm, prompting Batman to return to the city where he must stop the villain Bane and his plans to destroy Gotham.”

Regiseur:

Christopher Nolan


Cast

1 Reactie

  • ARG
    22 juni 2012 @ 17:49

    Een over de top actie film
    Kan niet wachten om hem te zien:)

Plaats een reactie

Wekelijkse Top-5 mailing

Ontvang elk weekend het beste van de afgelopen week!

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com