1435
Views

Damnit! Ik zou zoooo graag willen dat ik de hele Twilight serie zo slecht vond, dat ze gelijk het hele vampier genre voor mij kapot hebben gemaakt. Helaas is dit niet het geval en moet ik tot mijn spijt ook toegeven dat de trailer voor deze laatste film er best aardig uit ziet… #daargaatmijngeloofwaardigheid

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2

Releasedata:

NL – 14 november 2012

BE – 14 november 2012

Samenvatting: “After the birth of Renesmee Cullen, Bella, now a vampire, finds herself enjoying her new life and abilities. However, the vampire Irina misidentifies Renesmee as an “immortal child”, a child who has been turned into a vampire, and because immortal children are uncontrollable, creating them has been outlawed by the Volturi. After Irina presents her allegation to the Volturi, they plan to destroy Renesmee and the Cullens. In an attempt to survive, the Cullens gather other vampire clans from around the world to stand as witnesses and prove to the Volturi that Renesmee is not an immortal child.”

Regiseur:

Bill Condon


Cast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *